Tether

tether

Her køber vi Tether

etoro crypto
tether
Om Tether

Hvad er Tether?

Begyndende med en hvidbog, der blev offentliggjort online i januar 2012, beskrev J.R. Willett muligheden for at opbygge nye valutaer oven på Bitcoin-protokollen. Willett fortsatte med at implementere denne idé i kryptokurrency Mastercoin, som havde et tilknyttet Mastercoin Foundation (senere omdøbt til Omni Foundation [citat behov]) for at fremme brugen af ​​dette nye “andet lag”.  Mastercoin-protokollen ville blive det teknologiske fundament for Tether-kryptokurrency, og et af de oprindelige medlemmer af Mastercoin Foundation, Brock Pierce, ville blive medstifter af Tether. En anden Tether-grundlægger, Craig Sellars, var CTO for Mastercoin Foundation.

Forløberen for Tether, oprindeligt navngivet “Realcoin”, blev annonceret i juli 2014 af medstifterne Brock Pierce, Reeve Collins og Craig Sellars som en Santa Monica-baseret opstart. [18] De første tokens blev udstedt den 6. oktober 2014 på Bitcoin blockchain. Dette blev gjort ved hjælp af Omni Layer Protocol. Den 20. november 2014 meddelte Tether-administrerende direktør Reeve Collins, at projektet blev omdøbt til “Tether”.  Virksomheden meddelte også, at det var ved at gå ind i en privat beta, som understøttede et “Tether + -token” for tre valutaer: USTether (US +) for Amerikanske dollars, EuroTether (EU +) for euro og YenTether (JP +) for japanske yen. Tether sagde “Hvert Tether + -token understøttes 100% af sin oprindelige valuta og kan indløses når som helst uden eksponering for valutarisiko.” Virksomhedens websted siger, at det er indarbejdet i Hong Kong med kontorer i Schweiz uden at give detaljer.

I januar 2015 aktiverede kryptovalutaudvekslingen Bitfinex handel med Tether på deres platform. Mens repræsentanter fra Tether og Bitfinex siger, at de to er adskilte, lækker Paradise Papers i november 2017 Bitfinex-embedsmænd Philip Potter og Giancarlo Devasini som ansvarlige for oprettelsen af ​​Tether Holdings Limited på De Britiske Jomfruøer i 2014. En talsmand for Bitfinex og Tether har sagt, at administrerende direktør for begge firmaer er Jan Ludovicus van der Velde.  Ifølge Tether’s hjemmeside er det Hong Kong-baserede Tether Limited et fuldt ejet datterselskab af Tether Holdings Limited. Bitfinex er en af ​​de største Bitcoin-børser i volumen i verden.

I et stykke tid behandlede Tether amerikanske dollartransaktioner gennem taiwanske banker, som igen sendte pengene gennem banken Wells Fargo for at lade midlerne bevæge sig uden for Taiwan. Tether meddelte, at disse internationale overførsler den 18. april 2017 var blevet blokeret. Sammen med Bitfinex anlagde Tether sag mod Wells Fargo i den amerikanske distriktsret for det nordlige distrikt i Californien. Retssagen blev trukket tilbage en uge senere.

kilde: wikipedia

Hvor køber jeg Tether?

Du kan købe og handle crypto hos:

-Etoro

-Binance

-Crypto.com

 

 

Se flere kryptovalutaer

Her kan du købe Tether

Fordele

Om Etoro

Hos etoro kan du handle med aktier og crypto. Vil du være mere sikker, måske du er ny i investering, så kan du copytrade.
Copytrade går ud på at du helt selv vælger en anden trader på etoro, som du synes har gode tal. Du kan se statistik for flere år, og så vælge et kopiere hans handler. Etoro går sår selv in og trader ligesom personen du har valgt at kopiere, med det beløb u har indsat. Vi anvender selv flere copytradere og portfolios. Så ved vi at det er dygtige og erfarne folk som håndterer vores penge.

5/5

(vores vurdering)

Vores second choice

binance logo

Fordele

Om Binance

Binance er en platform udelukkende for kryptovaluta. Du kan her få renter af de cryptos du har stående, også kaldt for staking. På platformen kan du opbevare, købe, sælge og handle live med kryptovaluta.

Binance tilbyder også et VISA kort, hvor du får cashback hver gang du handler i form af kryptovaluta.

5/5

(vores vurdering)

Vores third choice

coinbase logo

Fordele

Om Coinbase

Coinbase er nok verdens mest anvendte crypto wallet. Her kan du opbevare dine cryptos. Men du kan også handle og sælge crypto. Én af mine yndlingsfeatures, er at man kan tjene cryptos ved at deltage i små brugerguides (typisk 2min) og blive betalt i den pågældende kryptovaluta.

5/5

(vores vurdering)

Crypto platformen vi også anvender selv

crypto.com

Fordele

Om Crypto.com

Crypto er nået langt de sidste par år, og er efterhånden ved at være rigtig store. Her kan du få et gratis VISA kort, hvor du får crypto cashback. Crypto.com tilbyder også renter på dit indestående kryptovaluta, og du får mulighed for at være med i launch af nye kryptovalutas. Jeg anvender til daglig kun mit Crypto VISA kort når jeg handler i butikker, og får så direkte cashback ind på min konto.

5/5

(vores vurdering)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *