Etoro

etoro

Køb og handel med krypto på Etoro

etoro
etoro
Om Etoro

eToro blev grundlagt som RetailFX i 2007 i Tel Aviv af brødrene Yoni Assia og Ronen Assia sammen med David Ring.

I 2010 frigav firmaet eToro OpenBook social investeringsplatform sammen med sin CopyTrading-funktion, der gør det muligt for investorer at se, følge og kopiere netværkets tophandlere automatisk. Senere samme år udgav firmaet sin første Android-app til adgang via mobile enheder.

Mellem 2007 og 2013 rejste virksomheden 31,5 millioner dollars i fire finansieringsrunder.  I december 2014 samlede det 27 millioner dollars fra russiske og kinesiske investorer. I december 2017 sluttede det sig til CoinDash som partnere til at udvikle Blockchain-baseret social handel.  I 2018 rejste det yderligere 100 millioner dollars i en privat finansieringsrunde.  Samlet set er der investeret mere end 162 millioner dollars i virksomheden af ​​investeringsselskaber.

I 2013 introducerede firmaet muligheden for at investere i aktier og CFD’er med et første tilbud på 110 aktieprodukter.  Samme år blev det godkendt til at tilbyde sine tjenester i Storbritannien af ​​FCA-reguleringsmyndigheden under datterselskabet eToro UK.  I januar 2014 tilføjede firmaet kryptokurver til sine investeringsinstrumenter.

I april 2014 tilføjede firmaet 130 britiske og tyske aktier, der sammensatte FTSE 100-indekset og DAX30-indekserne til selskabets aktievalg.

I 2017 lancerede den en CopyPortfolio-funktion, der gjorde det muligt for investorer at kopiere investeringsporteføljer fra de mest handlende.

I 2018 lancerede den en kryptovaluta-tegnebog til Android og iOS. I maj 2018 gik det ind på det amerikanske marked ved at tilbyde 10 kryptokurver:  I november 2018 annoncerede det lanceringen af ​​GoodDollar, et nonprofit, open source-samfundsprojekt, der har til formål at reducere global velstandsulighed gennem universel grundindkomst (UBI ) ved hjælp af blockchain-teknologi. [26]

I marts 2019 købte eToro det danske blockchain-selskab Firmo for et uoplyst beløb.  I oktober 2019 frigav eToro en sentimentbaseret kryptoportefølje ved hjælp af AI-teknologi til at evaluere Twitters nuværende positive eller negative indtryk af digitale aktiver. I november 2019 købte firmaet Delta, et kryptoportefølje-tracker-applikationsselskab med base i Belgien.

Fra maj 2020 havde virksomheden 13 millioner registrerede konti.

I marts 2021 meddelte eToro, at det planlægger at blive et offentligt selskab gennem en SPAC-fusion.

kilde: wikipedia

Se andre steder du kan købe crypto

Andre kryptoplatforme

Fordele

Om Etoro

Hos etoro kan du handle med aktier og crypto. Vil du være mere sikker, måske du er ny i investering, så kan du copytrade.
Copytrade går ud på at du helt selv vælger en anden trader på etoro, som du synes har gode tal. Du kan se statistik for flere år, og så vælge et kopiere hans handler. Etoro går sår selv in og trader ligesom personen du har valgt at kopiere, med det beløb u har indsat. Vi anvender selv flere copytradere og portfolios. Så ved vi at det er dygtige og erfarne folk som håndterer vores penge.

5/5

(vores vurdering)

Vores second choice

binance logo

Fordele

Om Binance

Binance er en platform udelukkende for kryptovaluta. Du kan her få renter af de cryptos du har stående, også kaldt for staking. På platformen kan du opbevare, købe, sælge og handle live med kryptovaluta.

Binance tilbyder også et VISA kort, hvor du får cashback hver gang du handler i form af kryptovaluta.

5/5

(vores vurdering)

Vores third choice

Fordele

Om Coinbase

Coinbase er nok verdens mest anvendte crypto wallet. Her kan du opbevare dine cryptos. Men du kan også handle og sælge crypto. Én af mine yndlingsfeatures, er at man kan tjene cryptos ved at deltage i små brugerguides (typisk 2min) og blive betalt i den pågældende kryptovaluta.

5/5

(vores vurdering)

Crypto platformen vi også anvender selv

crypto.com

Fordele

Om Crypto.com

Crypto er nået langt de sidste par år, og er efterhånden ved at være rigtig store. Her kan du få et gratis VISA kort, hvor du får crypto cashback. Crypto.com tilbyder også renter på dit indestående kryptovaluta, og du får mulighed for at være med i launch af nye kryptovalutas. Jeg anvender til daglig kun mit Crypto VISA kort når jeg handler i butikker, og får så direkte cashback ind på min konto.

5/5

(vores vurdering)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *