Litecoin

litecoin

Her køber vi Litecoin

etoro crypto
litecoin
Om Litecoin

Hvad er Litecoin?

Litecoins open source kode blev offentliggjort via hjemmesiden GitHub den 7. oktober 2011 af Charlie Lee. Litecoin netværket gik online den 13. oktober 2011. Kryptovalutaen er en forgrening af Bitcoins klient, og er adskiller sig primært fra Bitcoin ved at have en hurtigere blok generering på kun to minutter og 30 sekunder (modsat Bitcoins 10 minutter), et højere antal maximale mønter tilgængeligt, en anderledes hashing algoritme samt mindre ændringer til den grafiske brugerflade.

I løbet af november måned 2013 steg Litecoins værdi voldsomt, med blandt andet en stigning på 100% i løbet af 24 timer. Litecoin opnåede med dette spring en markeds kapitalværdi på en milliard amerikanske dollar. I slutningen af november 2017 var kapitalværdien på over 4,6 milliarder dollar, svarende til over 29 milliarder danske kroner. Det gav hver Litecoin en værdi på omkring 83 amerikanske dollar stykket.

Den 8. december 2017 meddelte skaberen, Charlie Lee, på Twitter, at det nu var muligt at købe værdikuponer til spilnetværket Steam med Litecoins. Umiddelbart bagefter skete der en stor stigning i værdien af Litecoin, og d. 14. december nåede kryptovalutaen en værdi på 341 amerikanske dollar, og en markeds kapitalværdi på over 18,5 milliarder amerikanske dollar, svarende til 117 milliarder danske kroner.

kilde: wikipedia

 

Se flere kryptovalutaer

Her kan du købe Litecoin

Fordele

Om Etoro

Hos etoro kan du handle med aktier og crypto. Vil du være mere sikker, måske du er ny i investering, så kan du copytrade.
Copytrade går ud på at du helt selv vælger en anden trader på etoro, som du synes har gode tal. Du kan se statistik for flere år, og så vælge et kopiere hans handler. Etoro går sår selv in og trader ligesom personen du har valgt at kopiere, med det beløb u har indsat. Vi anvender selv flere copytradere og portfolios. Så ved vi at det er dygtige og erfarne folk som håndterer vores penge.

5/5

(vores vurdering)

Vores second choice

binance logo

Fordele

Om Binance

Binance er en platform udelukkende for kryptovaluta. Du kan her få renter af de cryptos du har stående, også kaldt for staking. På platformen kan du opbevare, købe, sælge og handle live med kryptovaluta.

Binance tilbyder også et VISA kort, hvor du får cashback hver gang du handler i form af kryptovaluta.

5/5

(vores vurdering)

Vores third choice

coinbase logo

Fordele

Om Coinbase

Coinbase er nok verdens mest anvendte crypto wallet. Her kan du opbevare dine cryptos. Men du kan også handle og sælge crypto. Én af mine yndlingsfeatures, er at man kan tjene cryptos ved at deltage i små brugerguides (typisk 2min) og blive betalt i den pågældende kryptovaluta.

5/5

(vores vurdering)

Crypto platformen vi også anvender selv

crypto.com

Fordele

Om Crypto.com

Crypto er nået langt de sidste par år, og er efterhånden ved at være rigtig store. Her kan du få et gratis VISA kort, hvor du får crypto cashback. Crypto.com tilbyder også renter på dit indestående kryptovaluta, og du får mulighed for at være med i launch af nye kryptovalutas. Jeg anvender til daglig kun mit Crypto VISA kort når jeg handler i butikker, og får så direkte cashback ind på min konto.

5/5

(vores vurdering)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *