Tjen bitcoin

coinbase

Køb og handel med krypto på Tjen bitcoin

coinbase
Om Tjen bitcoin

Med appen Coinbase, kan du købe og sælge bitcoin og andre krypto valutas.

Når du har registreret dig, og verificeret din konto (gratis), tilbyder coinbase dig at tjene bitcoin, hvis du henviser andre til at oprette en gratis profil i appen. MEN du kan også tjene andet end bitcoin. Hvis du går ned under sektionen “earn crypto”, kan du faktisk helt gratis, ja GRATIS! tjene kryptovaluta, ved blot at tage en quiz, som typisk tager mindre end 1 minut. Fortjenesten svinger typisk imellem 3-10$ i den kryptovaluta du tager en quiz om.tjen bitcoin og kryptovaluta

Du kan oprette dig gratis her på COINBASE, når du signer op skal du blot verificere din konto med dit kørekort, eller pas. Hvis du vælger at indsætte for minimum 100$, modtager du og jeg yderligere 10$ i gave.

Hvis du blot vil oprette dig, og tjene de gratis bitcoin, og andre valuta du kan tjene, koster det dig ikke noget, du skal blot følge linket her https://www.coinbase.com og registrere dig.

Se andre steder du kan købe crypto

Andre kryptoplatforme

Fordele

Om Etoro

Hos etoro kan du handle med aktier og crypto. Vil du være mere sikker, måske du er ny i investering, så kan du copytrade.
Copytrade går ud på at du helt selv vælger en anden trader på etoro, som du synes har gode tal. Du kan se statistik for flere år, og så vælge et kopiere hans handler. Etoro går sår selv in og trader ligesom personen du har valgt at kopiere, med det beløb u har indsat. Vi anvender selv flere copytradere og portfolios. Så ved vi at det er dygtige og erfarne folk som håndterer vores penge.

5/5

(vores vurdering)

Vores second choice

binance logo

Fordele

Om Binance

Binance er en platform udelukkende for kryptovaluta. Du kan her få renter af de cryptos du har stående, også kaldt for staking. På platformen kan du opbevare, købe, sælge og handle live med kryptovaluta.

Binance tilbyder også et VISA kort, hvor du får cashback hver gang du handler i form af kryptovaluta.

5/5

(vores vurdering)

Vores third choice

Fordele

Om Coinbase

Coinbase er nok verdens mest anvendte crypto wallet. Her kan du opbevare dine cryptos. Men du kan også handle og sælge crypto. Én af mine yndlingsfeatures, er at man kan tjene cryptos ved at deltage i små brugerguides (typisk 2min) og blive betalt i den pågældende kryptovaluta.

5/5

(vores vurdering)

Crypto platformen vi også anvender selv

crypto.com

Fordele

Om Crypto.com

Crypto er nået langt de sidste par år, og er efterhånden ved at være rigtig store. Her kan du få et gratis VISA kort, hvor du får crypto cashback. Crypto.com tilbyder også renter på dit indestående kryptovaluta, og du får mulighed for at være med i launch af nye kryptovalutas. Jeg anvender til daglig kun mit Crypto VISA kort når jeg handler i butikker, og får så direkte cashback ind på min konto.

5/5

(vores vurdering)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *